Wedstrijdinfo

In 2017 organiseert MCC Meijel opnieuw 2 crossweekenden.
Het eerste weekend zal gaan vallen op 16 & 17 september en het tweede weekend zal gaan vallen op 28 & 29 oktober.

Motorcrossclub Meijel organiseert op 28 & 29 oktober een motorcrossweekend met op zondag de laatste wedstrijd voor de Galvin Cup. Op deze zondag is er tevens startgelegenheid voor deelnemers in de klassen: MX 2 Junioren, MX 2 Senioren, MX Open Nationalen en Zijspan Nationalen/Inters.

Op zaterdag is er startgelegenheid voor de eigen solo clubrijders samen met de clubrijders van MC Venlo-Blerick, de Kids & Sidecars, een open clubklasse voor solo rijders, de CZC en de TM Cup. Indien men wil deelnemen aan deze wedstrijd moet men zich vooraf digitaal inschrijven.
Plaats van handeling is het bekende circuit de Vossenberg in het Simonshoekse Bos in Meijel.

Overnachten is toegestaan vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 9.00 uur. Gedurende het weekend is het rennerspark tijdens de nachtelijke uren gesloten en na 22.00 uur is het niet meer mogelijk om het terrein op te komen. Vanaf 7.00 uur in de morgen gaat het rennerspark weer open.
Volg bij het opstellen in het rennerspark de aanwijzingen van onze medewerkers strikt op.
Denk aan het milieu en gebruik de milieumat onder de motoren en deponeer afval in de afvalbakken, of neem het mee naar huis.

Vanaf het achterste rennerspark is het toegestaan om met de motor stapvoets naar de fuik en terug te rijden. Dit geldt alléén in het afgezette en duidelijke aangegeven gebied. Tevens is het alleen aan de deelnemers toegestaan om te rijden en dit gebeurt alleen in volledig crosstenue inclusief helm en voor solorijders zonder bijrijder!

Inschrijven kan op zondagmorgen van 8.00 uur tot 9.00 uur in de feesttent nabij start/finish. De prijsuitreikingen zijn zowel op zaterdag als op zondag in de feesttent ongeveer een half uur na afloop van de laatste manche.
Op zaterdagavond is de feesttent geopend en zal een DJ de gezellige uurtjes verzorgen.

De route naar het circuit wordt vanaf alle grote wegen rond Meijel met pijlen aangegeven. Mensen met navigatie kunnen als adres Peelweg 1 in Meijel gebruiken of de GPS coördinaten N 51 20.293, E 5 51.121

Tot ziens in het weekend van 16 en 17 september!