Boekpresentatie 6 november

Beste mensen,

Het boek ‘Motorcross Meijel, 75 jaar motorsport op de Vossenberg’ is klaar om gedrukt te worden. Het is een lijvig boek geworden, full color en 288 blz.dik.

Op 6 november wordt het gepresenteerd in d’n Binger in Meijel.  We hopen van harte dat coronamaatregelen dan geen roet in het eten gooien, maar de ontwikkelingen wachten we af en zullen handelen conform de dan geldende mogelijkheden. Het geplande middagprogramma ziet er als volgt uit:

Gasten en kopers zijn op 6 november van 14.00u-18.00u welkom. Carlo Hulsen verricht het openingswoord en daarna  reikt Henk Martens het eerste exemplaar uit aan mevrouw Smits-Bullens, de weduwe van Stef Smits, mijn jeugdheld. Verder worden in de zaal een groot aantal  klassieke crossers tentoongesteld. Op het grote scherm een powerpoint met mooie foto’s. Er is gelegenheid om wat te drinken en elkaar te ontmoeten, bij te praten en……er is natuurlijk gelegenheid om het boek te kopen.

Op 6 november en bij voorafbestelling- wat we overigens nog moeten regelen- kost het boek €30,- hierna gaat het €32,50 kosten. Het kan dan bij MCC Meijel besteld worden of gekocht en opgehaald worden bij Coolen-Pluijm in Meijel

We hopen dat het boek goed ontvangen wordt in de motorcrosswereld en de Meijelse gemeenschap. Het levert hopelijk een bijdrage aan een mooie toekomst voor de vereniging.

Tot ziens op 6 november!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.