Start- of trainingsbewijs aanvraag voor bestaande en nieuwe leden

In aanloop naar het nieuwe seizoen 2017 hebben we twee avonden gereserveerd voor het aanvragen van nieuwe start- en trainingsbewijzen.
Zoals jullie (waarschijnlijk) weten komen er bij het aanvragen van een licentie steeds meer zaken kijken. Onder andere moet er een vrijwaringsbewijs worden getekend door de aanvrager en moeten wij als club zorgen dat de aanvrager weet wat hij tekent.
Daarnaast is het voor zowel het secretariaat, als voor de penningmeester, een zeer tijdrovend werk om steeds enkele aanvragen te behandelen en werkt het veel efficiënter om in een keer een groter aantal te behandelen.

Beide avonden zijn bij het Oranje Hotel, Raadhuisplein 11 in Meijel.

De eerste avond staat gepland voor donderdag 24 november aanstaande, na de conditietraining van de club, van 20:30 uur tot 21:30 uur.
Als je 10€ korting op je startbewijs wil en/of je startnummer wilt behouden, of tijdig je startnummer wilt weten i.v.m. het maken van stickersets, dan is dit de avond voor jou!

De tweede avond staat gepland voor donderdag 9 februari 2017, na de conditietraining van de club, van 20:30 uur tot 21:30 uur.
Deze avond is een goede 3 weken voor aanvang van het seizoen.

Houd er rekening mee dat er tussen deze twee avonden geen aanvragen in behandeling worden genomen!

Zorg er ook voor dat als je naar een van de avonden komt, je een nieuwe sportkeuring bij hebt als dat nodig zou zijn. Als je een startbewijs in 2016 hebt gehad neem dan je pasje mee.
Het start- of trainingsbewijs aanvraagformulier kun je ook van te voren thuis invullen.
Verder ook een recente pasfoto meenemen.
Overige formulieren die nodig zijn kunnen ter plaatse worden ingevuld en worden ondertekend.
Start- of trainingsbewijs, extra regeling en contributie kan ter plaatste contant worden betaald, maar het is ook mogelijk dit achteraf per bank te doen.

In de volgende link vind je het startbewijs aanvraagformulier het trainingsbewijs aanvraagformulier en het formulier voor de sportkeuring.

Hopende jullie hiermee volledig te hebben geïnformeerd en tot ziens op een van de twee avonden.

P.S. Ook niet crossende leden zijn natuurlijk van harte welkom op een van de avonden om even gezellig samen een drankje te doen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur MCC Meijel

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.