30 & 31 oktober

Motorcrossclub Meijel organiseert op 30 en 31 oktober een motorcrossweekend met op zaterdag de laatste jeugdwedstrijden van 2021 met daarbij enkele club klassen en op zondag de laatste wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap. Inschrijven voor deze wedstrijden kan via de website van de MON. Mocht je vragen hebben over het inschrijven, neem dan contact op met de MON of met William Thijssen via william@mccmeijel.nl.

Inschrijven!

De vergunning stelt het verplicht dat iedereen een coronabewijs laat zien om toegang te krijgen tot het circuit. Zowel de rijders als publiek vanaf 13 jaar dienen een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs via de CoronaCheck-app te hebben.

Overnachten is dit jaar helaas NIET toegestaan. Op beide dagen gaat het rennerspark open vanaf 7.00 uur in de morgen.

Volg bij het opstellen in het rennerspark de aanwijzingen van onze medewerkers strikt op. Denk aan het milieu en gebruik de milieumat onder de motoren en deponeer afval in de afvalbakken, of neem het mee naar huis.

Vanaf het tweede rennerspark, dat nu enkele honderden meters korter bij het circuit ligt!, is het toegestaan om met de motor stapvoets naar de fuik en terug te rijden. Dit geldt alléén in het afgezette en duidelijke aangegeven gebied. Tevens is het alleen aan de deelnemers toegestaan om te rijden en dit gebeurt alleen in volledig crosstenue inclusief helm en voor solorijders zonder bijrijder!

De route naar het circuit wordt vanaf alle grote wegen rond Meijel met pijlen aangegeven. Mensen met navigatie kunnen als adres Peelweg 1 in Meijel gebruiken of de GPS coördinaten N 51 20.293, E 5 51.121