29 & 30 oktober

Motorcrossclub Meijel organiseert op 29 en 30 oktober een motorcrossweekend met op zaterdag een clubwedstrijd met daarbij enkele club klassen en op zondag de laatste wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap.

Tijdens de clubwedstrijd komen de volgende klassen aan de start:
– 50CC
– 65CC*
– 85CC*
– Kids and sidecars
– Open clubklasse solo hobby/beginners
– Open clubklasse solo gevorderd/startbewijshouders
– Open clubklasse zijspannen **
* Indien het aantal inschrijvingen onvoldoende blijkt, dan kan het zijn dat deze klassen samengevoegd worden.
** Er dienen minimaal 8 combinaties ingeschreven te zijn om deze klasse van start te laten gaan.
Inschrijven voor de clubwedstrijd op zaterdag kan via de volgende link en is verplicht! Inschrijven clubwedstrijd! Inschrijven kan tot donderdagavond 24.00 uur. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met William Thijssen via william@mccmeijel.nl.

Inschrijven voor de MON wedstrijd van zondag kan via de volgende link. Inschrijven MON!

Overnachten is dit jaar toegestaan vanaf vrijdagavond 17.00 uur. In de nachtelijke uren van 22.00 uur tot 7.00 uur is het rennerspark gesloten.

Volg bij het opstellen in het rennerspark de aanwijzingen van onze medewerkers strikt op. Denk aan het milieu en gebruik de milieumat onder de motoren en deponeer afval in de afvalbakken, of neem het mee naar huis.

Vanaf het tweede rennerspark, dat nu enkele honderden meters korter bij het circuit ligt!, is het toegestaan om met de motor stapvoets naar de fuik en terug te rijden. Dit geldt alléén in het afgezette en duidelijke aangegeven gebied. Tevens is het alleen aan de deelnemers toegestaan om te rijden en dit gebeurt alleen in volledig crosstenue inclusief helm en voor solorijders zonder bijrijder!

De route naar het circuit wordt vanaf alle grote wegen rond Meijel met pijlen aangegeven. Mensen met navigatie kunnen als adres Peelweg 1 in Meijel gebruiken of de GPS coördinaten N 51 20.293, E 5 51.121