28 & 29 oktober

Dit jaar valt het tweede crossweekend op 28 & 29 oktober waarbij we op zaterdag 28 oktober de Kids & Sidecars, de TM Cup, een besloten clubklasse voor solo rijders (samen met clubrijders van MC Venlo-Blerick) en de CZC samen met een besloten clubklasse voor zijspannen aan de start zullen hebben staan.
Op zondag 29 oktober organiseren we de laatste 24MX Nationale motorcross van de MON. Tijdens deze dag komen de MX 2 Junioren, MX 2 Senioren, MX Open Nationalen, Galvin Cup  en de Zijspannen Nationalen/Inters aan de start.

Overnachten is mogelijk van vrijdagmiddag 17.00 tot maandagochtend 10.00 uur en kost 5 euro per nacht. In de nachtelijke uren is het oprijden van het rennerspark niet mogelijk van 22.00 uur tot en met 7.00 uur.

Tijdschema’s
Op zaterdag 28 oktober vindt het aanmelden in de tent plaats van 9.30 – 10.15 waarna om 10.30 de trainingen beginnen. Het complete tijdschema kan hier gevonden worden.
Op zondagmorgen 29 oktober kan er van 8.00 tot 9.00 ingeschreven worden in de tent nabij start/finish. Het complete tijdschema voor de zondag is hier te vinden.

Besloten clubklasse solo (Mcc Meijel, Mc Venlo-blerick)

Inschrijven voor de besloten clubklasse solo kan via de volgende link en kan tot donderdagavond 24.00 uur. De rijders van MCC Meijel zullen strijden voor het clubkampioenschap!

Besloten clubklasse zijspannen

Inschrijven voor de besloten clubklasse zijspannen kan via de volgende link en kan tot donderdagavond 24.00 uur. De rijders van MCC Meijel zullen strijden voor het clubkampioenschap! De zijspan clubrijders zullen samen rijden met de CZC.

Open clubklasse solo

Dit jaar laten we voor de eerste maal een open clubklasse in oktober van start gaan. Iedereen met een crossmotor kan in deze klasse mee rijden. Rijders dienen in het bezit te zijn van een transponder.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 10 euro!

Om je in te schrijven klik hier.  Dit kan tot donderdagavond 24.00 uur.