27 & 28 oktober

Dit jaar valt het tweede crossweekend op 27 & 28 oktober waarbij we op zaterdag 27 oktober de Kids & Sidecars, de TM Cup, een besloten clubklasse voor solo rijders (samen met clubrijders van MC Venlo-Blerick) en een besloten clubklasse voor zijspannen samen met de CZC aan de start zullen hebben staan.
Op zondag 28 oktober organiseren we de laatste 24MX Nationale motorcross van de MON. Tijdens deze dag komen de Dames/Veteranen, MX 2 Senioren, MX Open Nationalen, Galvin Cup  en de Zijspannen Nationalen/Inters aan de start.

Overnachten is mogelijk van vrijdagmiddag 17.00 tot maandagochtend 10.00 uur en kost 10 euro per nacht. In de nachtelijke uren is het oprijden van het rennerspark niet mogelijk van 22.00 uur tot en met 7.00 uur.

Tijdschema’s
Op zaterdag 27 oktober vindt het aanmelden in de tent plaats van 9.45 – 10.15 waarna om 10.30 de trainingen beginnen. Het complete tijdschema kan hier gevonden worden.
Op zondagmorgen 28 oktober kan er van 8.00 tot 9.00 ingeschreven worden in de tent nabij start/finish. Het complete tijdschema voor de zondag is hier te vinden.

Besloten clubklasse solo (Mcc Meijel, Mc Venlo-blerick)

Inschrijven voor de besloten clubklasse solo kan via de volgende link en kan tot vrijdagavond 18.00 uur. De rijders van MCC Meijel zullen strijden voor het clubkampioenschap!

Open clubklasse solo

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 15 euro!

Om je in te schrijven klik hier.  Dit kan tot vrijdagavond 18.00 uur.