26 & 27 oktober

Dit jaar valt het tweede crossweekend op 26 & 27 oktober waarbij we op zaterdag 26 oktober de Kids & Sidecars, de TM Cup, een besloten clubklasse voor solo rijders (samen met clubrijders van MC Venlo-Blerick), een open clubklasse voor solo rijders en de CZC (samen met clubrijders) aan de start zullen hebben staan. Het tijdschema voor deze dag kan gevonden worden via deze link.
Op zondag 27 oktober organiseren we de laatste 24MX Nationale motorcross van de MON. Tijdens deze dag komen de MX Open Junioren, MX Open Senioren, MX Open Nationalen, No Fear Energy Cup  en de Protempo zijspan cup aan de start.

Overnachten is mogelijk van vrijdagmiddag 17.00 tot maandagochtend 10.00 uur en kost 10 euro per nacht. In de nachtelijke uren is het oprijden van het rennerspark niet mogelijk van 22.00 uur tot en met 7.00 uur.

Open clubklasse

Dit jaar laten we opnieuw een open clubklasse van start gaan. Iedereen met een crossmotor kan in deze klasse mee rijden. Rijders dienen in het bezit te zijn van een transponder. Indien het aantal inschrijvingen het toe laat zullen de start- en trainingsbewijshouders gescheiden worden.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 15 euro!

Om je in te schrijven klik hier.  Dit kan tot vrijdagavond 18.00 uur.

Besloten clubklasse solo (Mcc Meijel, Mc Venlo-blerick)

Ook de clubrijders zullen zich dit jaar opnieuw moeten voor-inschrijven. Zij dienen te rijden met een transponder. Rijders van Mcc Meijel zullen rijden voor hun clubkampioenschap!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot vrijdagavond 18.00 uur.

Besloten clubklasse zijspannen

Ook de zijspannen kunnen dit jaar op zaterdag hun rondjes rijden. Ook zij zullen zich moeten voor-inschrijven. Ze dienen te rijden met een transponder.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders /bakkenisten die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 20 euro per combinatie!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot tot vrijdagavond 18.00 uur.