16 & 17 september

Dit jaar valt het eerste crossweekend op 16 & 17 september waarbij we op zaterdag 16 september een clubwedstrijd zullen houden. Tijdens deze wedstrijd komen de Kids & Sidecars, een besloten clubklasse voor solo rijders (samen met clubrijders van MC Venlo-Blerick), een clubklasse voor zijspannen, een open clubklasse voor solo rijders (trainingsbewijshouders en startbewijshouders) en de Classic 50cc aan de start. Voor inschrijven voor deze wedstrijd is verplicht en kan verder op deze pagina.

Op zondag 17 september organiseren we de IMBA EK Open, waarbij tijdens de nevenreeksen de MX Open Junioren, MX 2 Senioren, MX 2 Nationalen, MX 2 Inters (NK)  en de Quads Junioren/senioren voor de punten zullen strijden.

Overnachten is mogelijk van vrijdagmiddag 17.00 tot maandagochtend 10.00 uur en kost 5 euro per nacht. In de nachtelijke uren is het oprijden van het rennerspark niet mogelijk van 22.00 uur tot en met 7.00 uur.

Tijdschema’s
Op zaterdag 16 september vindt het aanmelden in de tent plaats van 9.30 – 10.15 waarna om 10.30 de trainingen beginnen. Het complete tijdschema kan hier gevonden worden.
Op zondagmorgen 17 september kan er van 8.00 tot 9.00 ingeschreven worden in de tent nabij start/finish. Het complete tijdschema voor de zondag is hier te vinden.

Classic 50cc

Tijdens onze clubwedstrijd van zaterdag 16 september laten wij voor de tweede maal een klasse met classic 50cc motoren van start gaan.  Rijders dienen in het bezit te zijn van een transponder.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 10 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van 10 euro.

Om je in te schrijven klik hier. Dit kan tot donderdagavond 24.00 uur.

Open clubklasse

Dit jaar laten we voor de tweede maal een open clubklasse van start gaan. Iedereen met een crossmotor kan in deze klasse mee rijden. Rijders dienen in het bezit te zijn van een transponder.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 10 euro!

Om je in te schrijven klik hier.  Dit kan tot donderdagavond 24.00 uur.

Besloten clubklasse solo (Mcc Meijel, Mc Venlo-blerick)

Ook de clubrijders zullen zich dit jaar opnieuw moeten voor-inschrijven. Zij dienen te rijden met een transponder. Rijders van Mcc Meijel zullen rijden voor hun clubkampioenschap!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot donderdagavond 24.00 uur.

Open clubklasse zijspannen

Ook de zijspannen kunnen dit jaar op zaterdag hun rondjes rijden. Ook zij zullen zich moeten voor-inschrijven. Ze dienen te rijden met een transponder.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders /bakkenisten die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 15 euro per combinatie!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot donderdagavond 24.00 uur.