14 & 15 september

Dit jaar valt het eerste crossweekend op 14 & 15 september waarbij we op zaterdag 14 september een clubwedstrijd zullen houden. Tijdens deze wedstrijd komen een besloten clubklasse voor solo rijders (samen met clubrijders van MC Venlo-Blerick), een open clubklasse voor zijspannen en een open clubklasse voor solo rijders (trainingsbewijshouders en startbewijshouders) aan de start. Het tijdschema voor deze dag kan gevonden worden via deze link.

Op zondag 15 september organiseren we de IMBA EK Open met daarbij diverse lokale clubrijders. Tijdens de nevenreeksen zullen de Dames/Veteranen, MX 2 Junioren, MX 2 Senioren/125cc Cup, MX 2 Nationalen/Inters en de Protempo cup voor de punten strijden.

Overnachten is mogelijk van vrijdagmiddag 17.00 tot maandagochtend 10.00 uur en kost 10 euro per nacht. In de nachtelijke uren is het oprijden van het rennerspark niet mogelijk van 22.00 uur tot en met 7.00 uur.

Open clubklasse

Dit jaar laten we opnieuw een open clubklasse van start gaan. Iedereen met een crossmotor kan in deze klasse mee rijden. Rijders dienen in het bezit te zijn van een transponder. Indien het aantal inschrijvingen het toe laat zullen de start- en trainingsbewijshouders gescheiden worden.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 15 euro!

Om je in te schrijven klik hier.  Dit kan tot vrijdagavond 18.00 uur.

Besloten clubklasse solo (Mcc Meijel, Mc Venlo-blerick)

Ook de clubrijders zullen zich dit jaar opnieuw moeten voor-inschrijven. Zij dienen te rijden met een transponder. Rijders van Mcc Meijel zullen rijden voor hun clubkampioenschap!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot vrijdagavond 18.00 uur.

Open clubklasse zijspannen

Ook de zijspannen kunnen dit jaar op zaterdag hun rondjes rijden. Ook zij zullen zich moeten voor-inschrijven. Ze dienen te rijden met een transponder.

De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders /bakkenisten die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 20 euro per combinatie!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot tot vrijdagavond 18.00 uur.

65cc & 85cc jeugd

Ook jeugdrijders krijgen dit jaar een kans om te rijden op het mooie Vossenberg circuit. De wedstrijd wordt verreden onder de vlag van de MON, wat betekent dat rijders die geen MON start- of trainingsbewijs hebben een dagverzekering af moeten sluiten van 15 euro. Daarnaast zijn er de inschrijfkosten van slechts 15 euro!

Om je in te schrijven, klik hier.  Dit kan tot vrijdagavond 18.00 uur.